fysiotherapie

Therapy

Sportfysiotherapie bij ReBalance Fysiotherapie

ReBalance Fysiotherapie is een relatief nieuwe praktijk in Breda. Eind 2016 hebben wij onze deuren geopend met het doel kwalitatieve zorg te bieden waarbij de patiënt echt centraal staat. Bij ons is elke patiënt is anders. Wij luisteren aandachtig naar onze patiënten en houden tijdens het onderzoek en de behandeling rekening met de wensen van de patiënt die op dat moment voor ons zit.
U kunt bij ons terecht voor:

Fysiotherapie

Bekkenbodemtherapie

Oedeemtherapie

Handtherapie

Sportfysiotherapie

Onze samenwerking met Female Goals richt zich op preventie van sportblessures, behandeling van (sportgerelateerde) klachten en het verwijzen van uitbehandelde patiënten naar Female Goals.
Als u wilt beginnen met sporten, dan kunnen er verschillende blessures ontstaan. Dit wilt iedereen natuurlijk voorkomen. Wanneer je in het verleden al eerder blessures hebt gehad of wanneer je klachten ervaart tijdens bewegen, is het verstandig om eerst een consult bij de fysiotherapeut te plannen. Niets is vervelender dan lekker op gang te zijn en dan niet verder te kunnen door een blessure of een klacht. Tijdens een blessurepreventieconsult brengen wij alle factoren in kaart die belangrijk zijn om blessurevrij te kunnen sporten. In overleg met u kunnen wij onze bevindingen met de trainsters van Female Goals bespreken, zodat zij u nog beter kunnen begeleiden.
Soms is het nodig om eerst te starten met fysiotherapie. Afhankelijk van uw wensen en doelen stellen wij een behandelplan op, zodat u zo spoedig mogelijk verantwoord kunt beginnen met bewegen en/of sporten.
Tot slot zien wij bij ons in de praktijk veel dames met klachten aan hun gewrichten, spieren en andere lichaamsstructuren. Zij zijn vaak lichamelijk minder belastbaarheid, waardoor ze klachten ontwikkelen in het dagelijkse leven, waar de belasting vaak groter is dan de belastbaarheid. Wij adviseren onze patiënten om in hun lichaam te investeren, voldoende te bewegen en hun lichaam te versterken. Het is daarom heel fijn dat wanneer de behandeling bij ons is afgerond, wij onze patiënten kunnen verwijzen naar een ervaren sportschool die zich alleen op vrouwen richt.

Check onze website voor meer informatie. www.rebalancefysiotherapie.nl

 

Join Now