Huisregels

 1. Wegens hygiënische redenen is het verplicht om de juiste vorm van sportkleding en schoenen te dragen. Het gebruik van een handdoek tijdens het sporten is ook verplicht.
 1. Gebruik in de trainingsruimtes enkel afsluitbare drinkbekers (bidon), losse bekertjes zijn niet toegestaan.
 1. Tijdens de kickboks lessen zijn er bokshandschoenen beschikbaar. Deze mogen alleen gebruikt worden indien u beschikt over binnen handschoentjes; deze zijn kunt u bij de balie aanschaffen voor een bedrag van €1,- deze zijn wasbaar.
 1. Indien er sprake is van gezondheidsproblemen en/of lichamelijke klachten, dient u dit kenbaar te maken bij het personeel.
 1. Bij het vernielen van onze eigendommen dan wel apparatuur worden kosten in rekening gebracht.
 1. Losse onderdelen (gewichten, dumbbells etc.) na gebruik terug op hun plaats leggen.
 1. Female Goals aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade, verlies of diefstal van eigendommen van het lid en/of deelnemer, zowel in en om het gebouw.
 1. Deelname en gebruikmaking van apparatuur is geheel op eigen verantwoordelijkheid. Female Goals is niet aansprakelijk voor enig ongeval of letsel.
 1. Het is niet toegestaan te roken en/of alcohol/drugs te gebruiken in of om het gebouw. Het is ook niet toegestaan om gebruik te maken van de apparaten en faciliteiten, indien je onder invloed bent van drank, drugs, medicijnen of als doping aangeduide middelen.
 1. U dient respect te tonen voor het personeel en de medepersonen die aanwezig zijn in het gebouw. In geval van ongewenst gedrag o.a. agressie, intimidatie tegen het personeel en/of medepersonen die op dat moment in het gebouw aanwezig zijn, wordt de toegang per direct ontzegt. Het abonnement wordt per direct beëindigd, zonder dat enig recht op restitutie van het abonnementsgeld ontstaat.
 1. Indien je iemand tijdens de les verwondt dien je haar zelf naar de dokter of eerste hulp te brengen.
 1. Het is wenselijk dat men aandacht schenkt aan persoonlijke hygiëne. Verwondingen door b.v. te lange nagels kunnen infecties veroorzaken. Een sterke zweetlucht kan andermans plezier om te trainen bederven. Verzorg jezelf goed en probeer dan wel schoon en fris de locatie te betreden.
 1. Female Goals doet haar uiterste best iedereen van dienst te zijn en willen zoveel mogelijk mensen toegang geven tot sportfaciliteiten. Indien je klachten hebt betreuren we dat maar horen we dat uiteraard graag. Je kunt je in de eerste instantie natuurlijk wenden tot de medewerkers op de locatie en in tweede instantie via de mail .