partners

Therapie

fysiotherapie ReBalance breda 

 

Fysiotherapie

Wanneer je klachten bij het sporten hebt, kun je bij ReBalance Fysiotherapie terecht voor behandeling hiervan. Tijdens de intake brengen de therapeuten van ReBalance Fysiotherapie Breda de klachten en beperkingen in beeld. Aan de hand hiervan stellen we samen een behandelplan op om ervoor te zorgen dat je snel weer helemaal fit bent! Klik HIER om meer over ReBalance Fysiotherapie Breda te lezen.

voeding

voedingsadvies

B-healty food

 

Voedingsadvies en voedingschema’s

Mijn naam is Barbara, moeder van twee prachtige kinderen. Altijd ben ik opzoek naar een gezondere variant op bestaande recepten.  Als voedingsconsulent heb ik meerdere mensen de helpende hand kunnen bieden om een gezonde levensstijl aan te nemen. Hiernaast heb ik ook de opleiding sportadviseur gevolgt om nog beter mijn klanten te kunnen helpen. Klik HIER als je meer wilt weten over Voedingsadvies van B-Healthy Food.

hulp&steun

hulpverlening op maat – mwk

 

Weerbaarheid en agressieregulatie

Mijn naam is Stevie van Loo en ik ben geboren in Breda en woonachtig in Oosterhout. Ik heb na mijn studie een sprong in het diepe gemaakt door gelijk mijn bedrijf MWK Hulpverlening en Ondersteuning op maat op te richten. Ik geef training en advies aan jongeren (t/m 21 jaar) die te maken hebben met mentale problemen om zo het zelfvertrouwen te vergroten. Klik HIER als je meer wilt weten over MWK.

Join Now